150 euro korting op de Google Analytics User Conference 2011

Het tweede Nederlandse Google Analytics User Conference (GAUC) wordt georganiseerd in samenwerking met Google en 9 Google Analytics Certified Partners (GACP’s). GAUC is hèt congres voor iedereen die professioneel gebruik maakt van Google Analytics. In één dag brengen diverse nationale en internationale experts je op de hoogte van alle facetten die Google Analytics jou te bieden heeft in 3 keynote sessies en 18 break-out sessies! Het 2010 congres werd gewaardeerd met een 8 en 75% van de deelnemers gaf aan in 2011 weer te komen. Een succesvolle Europese aftrap, waardoor Zweden, Noorwegen en Denemarken dit jaar ons voorbeeld volgen.

Vroegboekkorting!

Schrijf je voor 29 april a.s. op www.gauc.nl in voor GAUC 2011 op donderdag 19 mei a.s. in de Meervaart in Amsterdam. Je ontvangt dan een vroegboekkorting van 150 Euro op de toegangsprijs van 445 Euro. Wees er snel bij want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze zeer leerzame dag.

Programma

Drie internationale keynote sprekers, waaronder Nick Mihailovski, Google Developer/ Engineer Google Analytics.

Daarnaast zijn er maar liefst 18 Break out sessies, verzorgd door de GACP’s: Tribal Internet Marketing, Maxlead, bSeen, ClickValue, Netprofiler, Netsociety, OrangeValley, Traffic4u en Traffic Builders. In deze sessies laten deze erkende specialisten je een verdiepingslag zien:
- Nieuwe features Google Analytics
- Addons
- Datakwaliteit
- Google Analytics implementatie
- Conversie: attributie en optimalisatie
- AdWords campagne (SEA) en natuurlijke zoekresultaten (SEO)
- Etc.

Kijk voor het uitgebreide programma en de inschrijving op www.gauc.nl